Ben je op zoek naar fotografe met meer dan 20 jaar ervaring? Wil je foto's waarvan de kleuren van het scherm spatten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.


Meer over mij

Ik ben begonnen als trouwfotograaf/portretfotograaf en heb mijn bedrijf in 1997 opgericht. Ik neem ruim de tijd voor het maken van fotoshoots en heb vaak een duidelijk resultaat voor ogen, maar sta daarin natuurlijk open voor jouw wensen. 

Vanaf begin 2020 gebruik ik mijn thuisstudio alleen nog voor productfotografie en doe ik de portretfotografie op locatie op  je werk of bij je thuis of in overleg  elke andere geschikte locatie. Ik werk zowel voor de particuliere klant als de zakelijke klant en kom graag naar je toe. Mijn primaire werk is gericht op portretfotografie en productfotografie. Reisfotografie is andere tak is die ik graag doe tijdens mijn reizen, maar door de COVID-19 pandemie ligt dat nu even stil.


Waar te koop?

Mijn fotowerk is te koop via mijn website, maar ook via Shutterstock, Getty en Dreamstime. Daarnaast staat een gedeelte van mijn werk op Werk aan de Muur.  


Wat kan ik je bieden?

Ik werk op basis van een uurtarief, hierin zit altijd inbegrepen het retoucheren van de foto's en het digitaal leveren van de bestanden. Het aantal bestanden is afhankelijk van de duur van de fotoshoot en het uiteindelijke resultaat. Ik werk met RAW bestanden, maar alleen de JPG bestanden die voldoen aan mijn kwaliteit worden geleverd. 

Uiteraard kan ik complete pakketten aanbieden voor een fotoshoot (fotoshoot inclusief visagie, afdrukken, fotoboek, etc.). Dit is maatwerk en een compleet pakket is altijd goedkoper dan losse onderdelen. Een fotoshoot van 1 uur, inclusief bewerken, digitale foto's, 2 afdrukken en visagie (1 persoon) kost bijvoorbeeld EUR 145,00. Als je dit als aparte onderdelen  zou boeken, dan  zou je EUR 160,00 (incl..21% BTW) hiervoor moeten betalen.

Uiteraard kun je ook alleen een fotoshoot kunnen boeken voor een uurtarief, zonder visagie en afdrukken, maar wel inclusief de bewerkte foto's.


Wie gingen je voor?

Verschillende particulieren en bedrijven in de randstad en daarbuiten hebben in het verleden gekozen voor mijn fotografie. De informele sfeer, het persoonlijke contact en de relaxte fotosessies zijn voor veel klanten reden geweest om vaker bij mij terug te komen.

Powered by SmugMug Owner Log In